Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

बड़ा झूठ - The Big Lie -A nagy hazugság


बड़ा झूठ


मानव जाति अलौकिक प्राणियों के अस्तित्व के बारे में अनिश्चितता का एक बहुत कुछ है. कुछ का कहना है कि वह इस तरह के प्राणियों के साथ एक सीधा संपर्क था, लेकिन कभी नहीं साबित कर दिया. अन्य लोगों का कहना है कि वे विदेशी जहाजों फिल्माया. हालांकि, इस तरह के जहाजों विशेष रूप से संयुक्त राज्य अमेरिका में खेतों की शेड में छिपा हुआ पाया गया. यही है, यह शुद्ध स्वांग था.
 उफौ के प्रति उत्साही लोग हैं, जो अलौकिक प्राणी के अध्ययन खबर है कि निकट भविष्य में, ग्रह पृथ्वी के कई अज्ञात प्राणी है जो मनुष्य के लाखों अपहरण प्रजातियों के संरक्षण के द्वारा मानव जहाजों से हमला किया जाएगा फैल रहे हैं. यह लेकिन एक शैतानी झूठ कुछ भी नहीं है, पुरुषों को धोखा देने के लिए वे मानते हैं कि इस घटना के बारे में चर्च के उत्साह नहीं है. कुछ बाइबिल का मार्ग है कि इस दिव्य घटना को संबोधित कर रहे हैं:

  तो क्षेत्र में दो पुरुष, एक ले लिया और बाईं अन्य;
दो चक्की में पीसने के साथ लिया जाएगा और दूसरा छोड़ दिया.
  इसलिए देखो के लिए तु पता है क्या घंटा नहीं अपने प्रभु आ doth,.
  लेकिन यह समझ: यदि गृहस्थ क्या पर रात के समय में जाना जाता था चोर आ रहा था, और अपने घर को कमजोर नहीं होगा.
  इसलिए तु भी माना जाता है, क्योंकि एक घंटे में आदमी cometh का बेटा है कि तु नहीं लगता.
(24 Matt. 40-44)

  अब यह मैं कहता हूँ, भाई, कि मांस और खून परमेश्वर के राज्य के वारिस कर सकते हैं, न तो doth भ्रष्टाचार incorruption वारिस.
  निहारना, मैं तुम्हें एक रहस्य दिखाना: हम सब सो नहीं करेगा, लेकिन सब कुछ बदल किया जाएगा;
  एक पल में, एक आँख के पिछले ट्रम्प पर, मरते में: तुरही ध्वनि, और मृत अविकृत उठाया किया जाएगा, और हम बदल किया जाएगा.
  क्योंकि यह वांछनीय है कि इस विनाशशील incorruption पर डाल दिया है, और इस नश्वर अमरता पर डाल दिया होगा.
  तो जब इस विनाशशील incorruption पर डाल दिया जाएगा, और इस नश्वर अमरता पर डाल चाहिए, तो लिखा है कि शब्द को पूरा किया जाएगा: मौत को जीत में निगल लिया है.
(1 15 कोर 50-54.)

  मैं, भाइयों नहीं, आप उन्हें जो सो रहे हैं के विषय में अनभिज्ञ होता है, ऐसा न हो कि तुम दु: ख के रूप में जो दूसरों को कोई उम्मीद नहीं है.
  के लिए अगर हमें विश्वास है कि यीशु की मृत्यु हो गई और फिर गुलाब, और भी तो उन्हें भी जो यीशु में सो परमेश्वर उसके साथ लाना होगा.
हम तुम तो बताओ कि यह यहोवा का यह वचन है, कि हम जो जीवित हैं और भगवान के आने के इधार रहते हैं रोकने के जो सो रहे हैं उन्हें नहीं करेगा.
  भगवान के लिए खुद स्वर्ग से एक चिल्लाओ के साथ उतरना, महादूत की आवाज के साथ करेगा, और परमेश्वर के तुरुप के साथ: और मसीह में मरे हुए पहले उदय होगा.
  तब हम जो जीवित हैं और रहना पकड़ा किया जाएगा एक साथ उनके साथ बादलों में हवा में प्रभु से मिलने और इसलिए हम कभी भगवान के साथ होगा.
(4 1 Thes. 13-17)

तो पहले से ही शैतान एक झूठ कहना है कि वहाँ चर्च का कोई उत्साह (प्रत्यावर्तन), लेकिन दूसरी दुनिया के प्राणियों द्वारा अपहरण के कुछ हिस्सों हो जाएगा बनाया गया है. लेकिन मुझे यकीन है कि अगर आप मसीह के चर्च (सेवारत मसीह नहीं द्वारा) के साथ जाना नहीं है, इस पाठ को याद रखना और पता है कि वहाँ कोई विदेशी अपहरण हूँ, और हाँ प्यारी चर्च भगवान का वादा पुष्टि करने के लिए.





The Big Lie


De mensheid heeft veel onzekerheid over het bestaan ​​van buitenaardse wezens. Sommigen zeggen dat hij een direct contact met deze wezens, maar nooit bewezen. Anderen zeggen dat ze gefilmd de buitenaardse schepen. Echter, deze schepen gevonden verborgen in schuren van boerderijen in de Verenigde Staten in het bijzonder. Dat wil zeggen, het was pure farce.
 UFO-enthousiastelingen (mensen die een studie buitenaardse wezens) zijn het verspreiden van het nieuws dat in de nabije toekomst, de planeet aarde wordt aangevallen door een aantal schepen bemand door onbekende wezens die kaping miljoenen mensen aan de soort te behouden. Dit is niets anders dan een duivelse leugen, de mensen te misleiden, want zij geloven dat dit fenomeen niet gaat over de opname van de Kerk. Er zijn een aantal bijbelse passages die deze goddelijke evenement aan te pakken:

  Toen twee mannen in het veld, een genomen en de ander zal verlaten;
Met twee aan de molen draaien, zal worden aangenomen, en de andere links.
  Kijk dan, want gij weet niet op welke dag uw Here komt.
  Maar dit begrijpen: als de heer des huizes had geweten op welk moment van de nacht de dief zou komen, en niet zou hebben om uw huis te ondermijnen.
  Daarom gij ook worden waargenomen, omdat de Zoon des mensen komt op een uur dat gij het niet meent.
(Matth. 24. 40-44)

  Dit zeg ik, broeders, dat vlees en bloed kunnen het Koninkrijk Gods niet beërven, noch wijkt vergankelijke beërft de onvergankelijkheid.
  Zie, ik deel u een verborgenheid: wij zullen niet allen ontslapen, maar zullen allen veranderd worden;
  In een moment, in de een oogwenk, bij de laatste bazuin, want de bazuin zal klinken en de doden zullen onvergankelijk worden opgewekt, en wij zullen veranderd worden.
  Omdat het wenselijk is dat dit vergankelijke moet onvergankelijkheid aandoen en dit sterfelijke moet onsterfelijkheid aandoen.
  En wanneer dit verderfelijke zal onverderfelijkheid aangedaan hebben, en dit sterfelijke moet onsterfelijkheid aandoen, moet dan worden voldaan aan het woord dat geschreven is: De dood is verzwolgen in de overwinning.
(1 Kor 15. 50-54)

  Ik zou het niet, broeders, dat gij onwetende over hen die ontslapen zijn, opdat gij verdriet als anderen die geen hoop hebben.
  Want indien wij geloven dat Jezus gestorven en opgestaan, alzo ze ook, die ontslapen zijn in Jezus God zal met hem.
Wij zeggen jullie dan is het door het woord van de Heer, dat wij, de levenden die overblijven zullen tot de komst van de Heer vormt geen beletsel voor degenen, die ontslapen zijn.
  Want de Heere Zelf zal nederdalen van de hemel met een geroep, met de stem van een aartsengel en met de bazuin van God: en de doden in Christus zullen eerst opstaan.
  Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen worden gevangen, samen met hen in de wolken, den Heere tegemoet in de lucht, en zo zullen wij altijd met de Heer.
(1 Tess. 4. 13-17)

Dus de duivel heeft al een leugen om te zeggen dat er geen vervoering (repatriëring) van de Kerk, maar delen van een ontvoering door wezens van andere werelden. Maar ik weet zeker dat als je niet gaan met de Kerk van Christus (door niet te dienen Christus), deze tekst onthouden en weet dat er geen ontvoering door buitenaardse wezens, en ja tegen de belofte van God aan de Kerk Geliefde te bevestigen.


A nagy hazugság


Az emberiségnek sok a bizonytalanság, hogy létezik földön kívüli lények. Egyesek szerint ő volt a közvetlen kapcsolatot az ilyen lények, de soha nem bizonyított. Mások azt mondják, hogy felvette az idegen hajókat. Azonban az ilyen hajókat találtak elrejtve fészerben a gazdaságok az Egyesült Államokban különösen. Vagyis volt tiszta bohózat.
 UFO rajongók (akik földönkívüli lények tanulmányozása) terjed a hír, hogy a közeljövőben, a Föld bolygó fog betört több hajó tartózkodik ismeretlen lény, aki elrabol emberek milliói, hogy megőrizzék a faj. Ez nem más, mint egy ördögi hazugság, hogy megtévessze a férfiak, mert azt hiszik, hogy ez a jelenség nem arról szól az elragadtatás az Egyház. Vannak olyan bibliai szakaszokat, hogy foglalkozzon ezzel az isteni eseményt:

  Aztán két férfi a téren, egy tett, a másik balra;
Két őröl a malomban, kerül sor, a másik balra.
  Vigyázzatok azért: mert nem tudjátok, melyik órában jön el Uratok.
  De értsd meg: ha a házigazda már ismert, hogy milyen idő éjjel a tolvaj jön, és nincs olyan, hogy aláássa a haza.
  Ezért ti is érzékelhető, mert az embernek Fia eljő az óra, hogy ti nem gondoljátok.
(Mt 24. 40-44)

  Most ezt mondom, testvéreim, hogy test és vér nem örökölheti Isten országát, sem a korrupció örökli romolhatatlanságot é.
  Ímé, én mutatok neked egy rejtély: mi nem minden álom, de minden kell változtatni;
  Egy pillanat, az egy szempillantás alatt, az utolsó trombitaszóra: a trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlan, és mi kell változtatni.
  Mivel kívánatos, hogy ez a romlandó romolhatatlanságot öltsön, és ez a halandó halhatatlanságot öltsön.
  Tehát amikor ez a romlandó át kell helyezni romolhatatlanságot, és e halandó halhatatlanságot öltsön, akkor teljesíteni kell a szó, hogy meg van írva: a halál elnyelte a győzelem.
(1Kor 15. 50-54)

  Én nem, testvéreim, van tudatlan, őket érintő alszanak, nehogy bánatot mint a többiek, akiknek nincsen reményük.
  Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadt, még így azokat is, amelyek az alvás Jézus Isten hozza vele.
Azt mondani, akkor ez a szó az Úr, hogy mi, akik élünk, és továbbra is eljövetelét az Úr nem akadályozza meg azok, amelyek alszik.
  Mert maga az Úr száll le az égből egy kiáltással, a hangja az arkangyal, és az Isten harsonája: és a halottak feltámadnak a Krisztusban először.
  Azután mi, akik élünk, és megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe, és így kell leszünk az Úrral.
(1 Thess. 4. 13-17)

Tehát az ördög már létrehozott egy hazugság azt állítani, hogy nem lesz Rapture (hazatelepülés) az egyház, de részei egy emberrablás lények más világokban. De biztos vagyok benne, hogy ha nem fér össze az Egyház Krisztus (azáltal, hogy nem szolgálja Krisztus), emlékszem ezt a szöveget, és tudjuk, hogy nem volt idegen elrablását, és igen, hogy erősítse meg az ígéretet, hogy Isten az Egyház szeretett.




SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial