Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

შეთქმულება დუმილის - Η σιωπηλή συνωμοσία

შეთქმულება დუმილის
არსებობს შეთქმულება დუმილის მოქმედებაში უცნობი მრავალი.იგივე არის დაკავშირებული ბოლოს მსოფლიოში.მთავრობის მოდელის უკვე მოამზადა, ტოვებს მხოლოდ გამოჩენა მათი დიდი ლიდერი. ის არის ტირანი უარესი სახის. ოპონენტები არ მიიღებენ ან იდეოლოგიის პირიქით. იგი დააკისროს სრული subjection მათი ქვეშევრდომებს. დისიდენტები, ბოროტი ლიდერი უარყოფს კი ძირითადი საჭიროებების (ჭამა, სასმელი) - და მისი მიენიჭა, რომ ეს სულისკვეთება იმიჯის მხეცი, რომ იმიჯი მხეცი უნდა ორივე საუბრობენ, იწვევს, რომ ისინი მკვდარი ყველას, ვინც უარი თქვა თაყვანი იმიჯი მხეცი. ხოლო მან causeth ყველა, როგორც მცირე და დიდი, მდიდარი და ღარიბი, თავისუფალი და ობლიგაციების, მიიღოს ნიშნის მათი მარჯვენა ხელი, ან მასთან foreheads: და რომ არავინ შეიძლება იყიდოს ან გაყიდოს, გადარჩენა მას, რომ ჰქონდა ჩანაწერები, ან სახელწოდება მხეცი, ან ხმების მისი სახელი. აქ არის სიბრძნე. დაე, რომ hath გაგება ითვლიან ხმების მხეცი: ეს არის ხმების კაცი, და მისი რიცხვი ექვსას threescore და ექვსი (გამოცხადება 13. 15-18).
თუ თქვენ არ გსურთ მონაწილეობა ამ ხელისუფლებამ უნდა გავაკეთოთ ეს - იმიტომ, რომ შენ hast ინახება სიტყვას ჩემი მოთმინება, მე ასევე გააგრძელებს შენდა საწყისი საათობრივად ცდუნება, რომელიც უნდა მოვიდეს შეეხებოდა ყველა იმ მსოფლიოში, ცდილობენ ისინი, რომ არენაზე საფუძველზე დედამიწაზე. აჰა, მოვდივარ სწრაფად: გამართავს, რომ შენ hast, რომ არავინ მიიღოს შენი გვირგვინი (Rev. 3.10,11). მხოლოდ შეთანხმება იესო ქრისტეს და ბიბლიის, თქვენ იმუნიტეტით სამეფოს Antichrist.



Η σιωπηλή συνωμοσία

η συνωμοσία της σιωπής
Υπάρχει μια συνωμοσία της σιωπής σε δράση άγνωστη στους πολλούς. Το ίδιο είναι σχετικά με το τέλος του κόσμου. Το μοντέλο της κυβέρνησης έχει ήδη συνταχθεί, αφήνοντας μόνο την εμφάνιση του μεγάλου ηγέτη τους. Είναι ένας τύραννος του χειρίστου είδους. Οι αντίπαλοι δεν θα δεχθεί ή ιδεολογίες αντίθετο. Θα χρεώσει την πλήρη υποταγή των υφισταμένων τους. Οι διαφωνούντες, ο κακός ηγέτης θα αρνούνται ακόμη και τις βασικές ανάγκες (φαγητό, ποτό) - Και να της το δεδομένο ότι αυτό το πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει, και να προκαλέσει ότι ήταν νεκροί όλοι όσοι αρνήθηκαν να προσκυνήσουν το εικόνα του θηρίου. Και causeth όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, δωρεάν και ομολόγων, για να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπό τους: Και ότι κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτός που έχει το χάραγμα, ή το το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε τον να που hath κατανόηση μετρήσει τον αριθμό του θηρίου: για να είναι ο αριθμός του ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήκοντα έξι (Αποκάλυψη 13 15-18.).
Αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την κυβέρνηση πρέπει να το κάνουμε αυτό - Επειδή έβαλες κράτησε το λόγο της υπομονής μου, και εγώ θα σου κρατήσει από την ώρα του πειρασμού, η οποία θα έρθει επάνω όλο τον κόσμο, για να δοκιμάσετε αυτούς που κατοικούν επάνω στη γη. Ιδού, έρχομαι γρήγορα: κρατήστε ότι έχεις, ότι κανένας άνθρωπος να σου στέμμα (Αποκ. 3.10,11). Μόνο με μια διαθήκη με τον Ιησού Χριστό και την Αγία Γραφή, θα είναι απρόσβλητη από την βασιλεία του αντίχριστου.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial