Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

توطئه سکوت - на заговор на молчење

توطئه سکوت
توطئه سکوت را در عمل به بسیاری از ناشناخته وجود دارد.همان است مربوط به پایان جهان.مدل دولت در حال حاضر در حال پیش نویس، می روم تنها به ظاهر از رهبر بزرگ خود را. او ستمگر از بدترین نوع است. مخالفان را نمی پذیرند و یا بر خلاف ایدئولوژی است. او به انقیاد کامل از زیردستان خود را شارژ کنید. مخالفان، رهبر شر حتی نیازهای اولیه (خوردن، آشامیدن) انکار - و به او بود اعطا که این روح به تصویر وحش، که تصویر این جانور باید هر دو صحبت می کنند، و باعث شود که آنها بودند مرده که خودداری کرد به پرستش تصویر از جانور. و او ن خبر دهید، همه، چه کوچک و چه بزرگ، ثروتمند و فقیر، آزاد و باند، برای دریافت یک علامت در دست راست خود را، و یا در پیشانی خود را: و هیچ مرد ممکن است خرید یا فروش، صرفه جویی در او که تا به حال خوانده شده را علامت، و یا نام جانور، یا شماره اسم او را. در اینجا حکمت است. اجازه دهید که او را قطعا درک تعداد از جانور برای آن است که از یک مرد، و شماره خود را به ششصد شصت و شش (مکاشفه 13 15-18). است.
اگر شما انجام می خواهم نه برای شرکت در این دولت دارند برای انجام این کار - از آنجا که تو از خودت نگه داشته کلمه صبر من، من نیز تو را از ساعت از وسوسه را نگه دارید، که باید بر تمام دنیا می آیند، به سعی کنید آنها را که بر روی زمین ساکن است. بنگر، من به سرعت: که مرا نگه دارید، که هیچ مردی تو را تاج (کشیش 3.10،11). فقط با میثاق با عیسی مسیح و کتاب مقدس، به شما خواهد شد از پادشاهی دجال مصون است.


на заговор на молчење
Постои заговор на молчење во акција непознати за многумина. Истата е поврзана со крајот на светот. Владата модел веќе се подготвени, оставајќи го само изгледот на нивниот голем водач. Тој е тиранин од најлош вид. Противниците нема да прифати или идеологии спротивното. Тој ќе наплаќаат целосна потчинетост на нивните потчинети. Дисиденти, злото лидер ќе негираат дури и основните потреби (јадење, пиење) - И да ја беше готово дека овој дух на иконата на ѕверот, за иконата на ѕверот да прозборува, и да предизвика дека тие беа мртви сите кои одбиле да се поклонуваат на иконата на ѕверот. И тој докарва сите, мали и големи, богати и сиромашни, слободни и робови, да добие белег на десната рака или на челата: И дека никој не може да се купи или продаде, освен оној што го има белегот, или името на ѕверот или бројот на неговото име. Тука е мудроста. Нека кој има разбирање брои бројот на ѕверот, бидејќи е број на човек, а неговиот број е шестотини шеесет и шест (Откровение 13 15-18.).
Ако не сакате да учествувате во оваа влада треба да го сторат тоа - зашто ти го запази словото на мојата трпеливост, и Јас ќе те запазам од часот на искушението, кое ќе дојде врз целиот свет, за да се обиде им на жителите на земјата. Ете, доаѓам скоро: држете што имаш, дека никој не се твоите круна (Откровение 3.10,11). Само со завет со Исус Христос и Библијата, ќе бидат имуни од царството на антихристот


SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial