Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

seismolog forudsiger større jordskælv nogensinde har set


seismolog forudsiger større jordskælv nogensinde har set

De jordskælv har forårsaget tusindvis af ofre gennem historien. Overlevende fra jordskælvet traumer til at bære resten af ​​deres liv.
Men en berømt seismolog (jordskælv ekspert) siger, at der vil være en stor jordskælv nogensinde set, er konsekvenserne utænkelige - Og der var stemmer, og tordner, og lyn, og en stor jordskælv, som ikke var da mænd var jord, var denne store jordskælv. Og den store Stad blev inddelt i tre dele, og byerne nationerne faldt, og store Babylon kom i erindring for Gud, for at give hende den kop vin af den vildskab af hans vrede. Og hver ø flygtede væk og bjergene blev ikke fundet (Åb. 16. 18-20).
Disse oplysninger er relevante, fordi seismolog der fortjener vores tillid, fordi det er Jesus Kristus selv, som aldrig svigtede. Visheden af denne begivenhed og tilgang er uundgåelige.
Men der er en flugt for dig og din familie. Indsendelse til Lordship af Jesus Kristus. Hans tjenere vil ikke vidne dette faktum, fordi vi vil være sammen med ham sikre. Så du skal ikke være tilbageholdende! Træffe den rigtige beslutning! Kristus elsker dig og ønsker at bevare sin sjæl.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial