Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

Tërmeti i madh Sizmologu preve Never Seen


Tërmeti i madh Sizmologu preve Never Seen


Tërmeti i madh Sizmologu preve Never Seen

tërmetet kanë shkaktuar mijëra viktima gjatë gjithë historisë. Mbijetuarit e tërmetit traumave për të kryer pjesën tjetër të jetës së tyre.
Por një sizmologu i njohur (ekspert tërmet) thotë se nuk do të jetë një tërmet i madh parë ndonjëherë, pasojat janë të paimagjinueshme - Dhe ka pasur zëra, bubullima dhe, dhe vetëtima, dhe një tërmet i madh, siç nuk ishte qëkurse u bënë njerëzit mbi toka, siç ishte ky tërmet i madh. Dhe qyteti i madh u nda në tri pjesë dhe qytetet e kombeve ranë: Babilona e madhe u kujtua përpara Perëndisë , për t'i dhënë asaj kupën e verës së zemërimit të tij tërbuar. Dhe çdo ishull iku dhe malet nuk u gjetën (Zbulesa 16. 18-20).
Ky informacion është i rëndësishëm për shkak se sizmologu i cili meriton besimin tonë, sepse ajo është Jezu Krishti vetë, që kurrë nuk ka dështuar.Siguria e kësaj ngjarjeje dhe qasje janë të pashmangshme.
Megjithatë ekziston një largim për ju dhe familjen tuaj. Dorëzimi i Zotërisë së Jezu Krishtit. Shërbëtorët e tij nuk do të dëshmojë këtë fakt, sepse ne do të jetë me të sigurt. Pra, nuk do të ngurrojnë! Bëni vendimin e duhur! Krishti ju do dhe dëshiron që të ruajë shpirtin e tij.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial