Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

Az összeesküvés a csend - de samenzwering van de stilte

Az összeesküvés a csend

Van egy agyonhallgatás akcióban ismeretlen sok. Ugyanez kapcsolódik a világ vége. A kormány modell már kidolgozás alatt, így csak a megjelenése a nagy vezér. Ő egy zsarnok a legrosszabb fajta. Ellenfelek nem fogad el, vagy ideológiák ellenkezőjét. Ő fel teljes mértékben alávetették alárendeltjei azoknak. Disszidensek, a gonosz vezér tagadja, még az alapvető szükségletek (evés, ivás) - És neki adták, hogy ebben a szellemben, hogy a kép a fenevad, hogy a fenevad képe szóljon is, és okoz, hogy ők halottak, akik megtagadták, hogy imádják a kép a fenevad. Azt is teszi mindenkivel, mind a kis és nagy, gazdag és szegény, szabad és kötés, hogy kap egy jelet a jobb oldali, vagy a homlokukra bélyeget tegyenek: És hogy senki se vehessen, vagy eladni, kivéve azt, hogy már a védjegy, illetve a nevét a fenevad, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Engedd meg neki, hogy kinek értelme van, számlálja az a fenevad számát: mert ez a szám egy férfi, és a szám Hatszáz hatvan és hat (Jel 13. 15-18).
Ha nem kíván részt venni ennek a kormánynak meg kell tennie ezt - mert te megtartotta a szavát a türelmem, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején, amely el fog jönni az egész világra, hogy megpróbálja őket arról, hogy él a földön. Íme, eljövök hamar: tartsd meg a mi nálad van, hogy senki el ne vegye a te koronádat (Jel 3.10,11). Csak egy szövetséget Jézus Krisztus és a Biblia, akkor mentesek a királyságot az antikrisztus.




de samenzwering van de stilte

Er is een samenzwering van stilte in actie voor velen onbekend. Hetzelfde heeft betrekking op het einde van de wereld. De regering-model is al in de maak, waardoor alleen het uiterlijk van hun grote leider. Hij is een tiran van de ergste soort. Tegenstanders zullen niet accepteren of ideologieën tegendeel. Hij brengt volledige onderwerping van hun ondergeschikten. Dissidenten, zal de boze leider ontkennen zelfs basisbehoeften (eten, drinken) - En haar is gegeven, dat deze geest het beeld van het beest, dat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat ze dood waren allen, die weigerde de aanbidding beeld van het beest. En het maakt, allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken op hun rechterhand of op hun voorhoofd: En dat niemand kan kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of de naam van het beest, of het getal van zijn naam. Hier is wijsheid. Laat wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is het getal van een mens, en zijn getal is zes honderd zes en zestig (Openbaring 13 15-18.).
Als u niet wilt deelnemen aan deze regering om dit te doen - Omdat gij hield het woord van mijn geduld, ik zal ook u bewaren uit de ure der verzoeking, die zal komen over de gehele wereld, om hen die op de aarde wonen te proberen. Zie, Ik kom haastelijk; houd dat gij hebt, opdat niemand uw kroon (Openb. 3.10,11) te nemen. Alleen met een verbond met Jezus Christus en de Bijbel, zult u immuun uit het koninkrijk van de antichrist.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial