Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

sazvērestība klusuma - Tylos sąmokslui


sazvērestība klusuma

Ir klusuma darbībā nezināmā daudz sazvērestības.Tas pats attiecas uz beigām pasaulē.Valdība modelis jau tiek gatavots, atstājot tikai izskatu savu lielo līderi. Viņš ir tirāns no sliktākajiem veida. Pretinieki nepieņems vai ideoloģijas pretēji. Viņš būs maksas pilnīgu pakļaušanu saviem padotajiem. Disidenti, ļaunums vadītājs būs noliegt pat pamatvajadzības (ēšanas, dzeršanas) - Un viņai tika piešķirts, ka tas gars ar tēlu zvērs, ka no zvēra tēls būtu gan runā, un izraisīt, ka tie bija miruši visi, kuri atteicās pielūgt attēls zvērs. Un viņš causeth visiem, gan maziem un lieliem, bagātiem un nabagiem, bezmaksas un obligāciju, lai saņemtu zīmi savā labajā rokā, vai viņu pierēs: Un ka neviens cilvēks varētu pirkt vai pārdot, ja vien Viņš, kas bija zīme, vai nosaukums zvērs, vai viņa vārda skaitļa. Šeit ir gudrība. Ļaujiet viņam Kam izpratne saskaitīt zvērs: tas ir cilvēks skaits, un viņa skaitlis ir seši simti sešdesmit seši (Atklāsmes 13 15-18 gadi.).
Ja jūs nevēlaties piedalīties šajā valdībā ir jādara tas - ka tu esi tur vārdu manu pacietības, es arī turpinās tevi no stundu kārdinājumu, kas nāks pār visu pasauli, lai mēģinātu tiem, kas dzīvo uz zemes. Redzi, Es nāku drīz: tur, kas tev, ka neviens cilvēks ņem tavu kroni (Atkl. 3.10,11). Tikai ar derībā ar Jēzu Kristu un Bībeli, jums būs pasargāta no valstībā antikrists.

Tylos sąmokslui

tylos sąmokslas

Yra nežinoma daugeliui veiklos tylos sąmokslas. Tas pats, susijusi su pasaulio pabaigos. Vyriausybė modelis jau parengtas, paliekant tik didžiojo lyderio išvaizdą. Jis yra blogiausiu natūra tironas. Oponentai nepriima ir ideologijos priešingai. Jis bus atsakingas už visiškai paklusti savo pavaldiniams. Disidentas, blogis lyderis neigia net pagrindinius poreikius (valgyti, gerti) - Ir jai buvo suteiktas, kad ši dvasia į žvėries atvaizdą, kad žvėries atvaizdas turėtų tiek kalbėti, ir sukelti, kad jie buvo miręs, kuris atsisakė garbinti žvėries atvaizdas. Ir jis nuvedė visi,, mažus ir didelius, turtingas ir vargšų, nemokamai ir obligacijų, gauti dešinės rankos ženklą, arba jų kaktas: Ir kad nė vienas žmogus gali pirkti ar parduoti, išskyrus jis neturės to ženklo ar pavadinimas žvėries, ar jo vardo skaičiaus. Čia slypi išmintis. Tegul, kas turi suprasti, suskaičiuoti žvėries skaičių, nes tai žmogaus skaičius, ir jo skaičius yra šeši šimtai šešiasdešimt šeši (Apreiškimo 13 15-18.)
Jei jums nereikia ne nori dalyvauti šios vyriausybės turi tai padaryti - Kadangi tu Tu saugomi mano kantrybės žodį, taip pat išlaikyti tave gundymo valandą, kuris turi ateiti po visą pasaulį, į pabandyti juos, kad gyvename žemėje. Štai aš greitai: palaikykite, kad tu, kad nė vienas žmogus savo vainiką (red 3.10,11). Tik su Jėzaus Kristaus ir Biblijos Sandoros, jūs būsite apsaugota nuo antikristo karalystė.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial