Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

Tiha Zavjera - sprisahanie ticha

Tiha Zavjera


Tu je zavjera šutnje u akciji nepoznatog mnogima.Isto se odnosi na kraj svijeta.Vlada model već je u fazi izrade, ostavljajući samo izgled svog velikog vođu. On je tiranin najgore vrste. Protivnici neće prihvatiti ili ideologije suprotno. On će naplatiti puni podvrgavanje svojih podređenih. Disidenti, zla vođa će odbiti čak i osnovne potrebe (jesti, piti) - I za nju je dobila da je to duh na sliku zvijeri, da kip Zvijeri treba i govoriti, a uzrok da su mrtvi svi koji su odbili obožavati slika zvijeri. I učini sve, malima i velikima, bogatima i siromašnima, besplatno i obveznica, udari žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima: I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina. Ovdje je mudrost. Neka koji ima razumijevanje brojati broj Zvijeri: jer to je broj čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest (Otkrivenje 13 15-18.).
Ako ne želite sudjelovati u ovoj vladi to morati učiniti - Jer ti si držao riječ moju strpljenja, ja ću te čuvati od časa kušnje, koji će doći na sav svijet, pokušati ih da stanuju na zemlji. Evo, ja dolazim ubrzo: držite da si, da nitko ne uzeti tvoju krunu (Otk 3.10,11). Samo s savezu s Isusom Kristom i Biblije, što će biti imun od kraljevstva Antikrista.





Sprisahanie ticha

 
Tam je sprisahanie ticha v akcii neznáme veľa. To isté sa vzťahuje ku koncu sveta. Vláda model je vypracovaný, odchádzajúci jediný vzhľad ich veľkého vodcu. On je tyran toho najhoršieho druhu. Odporcovia neprijíma ani ideológie naopak. Ten bude účtovať plnú podrobenie svojich podriadených. Disidenti, bude zlo vodca popierajú ani základné potreby (jedlo, pitie) - A k nej bola samozrejmosť, že tento duch sa obrazu šelmy, aby obraz šelmy by mala obaja hovoria, a spôsobiť, že mŕtvi všetci, ktorí odmietli uctievať obraz šelmy. A on causeth všetky, malé i veľké, bohaté i chudobné, slobodné a dlhopisov, bolo dané znamenie na pravej ruke svoje, alebo v ich čele: A že nikto nemohol kupovať ani predávať, uložiť mu, že mal značku, alebo meno šelmy, alebo počet jej mena. Tu je múdrosť. Nechajte ho, že je pochopenie počítať číslo šelmy: na to je číslo človeka, a jeho číslo je šesťsto šesťdesiat šesť (Zjavenie 13 15-18.).
Ak nechcete zúčastniť v tejto vláde to urobiť - Pretože si ostrihal slová trpezlivosti mojej, aj ja teba ostríhať budem od hodiny pokušenia, ktorá príde na celý svet, vyskúšať si ich, ktorí bývajú na zemi. Hľa, prídem čoskoro: podržte že si, že žiadny človek sa svojmu korunu (Zj 3.10,11). Iba s zmluvu s Ježišom Kristom a Bibliou, budete imúnna proti kráľovstvu Antikrista.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial