Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

Сеизмологът прогнозира силно земетресение виждал


Сеизмологът прогнозира силно земетресение виждал

Земетресенията са причинили хиляди жертви в цялата история. Оцелели от земетресението травма, за да извършват останалата част от живота си.
Но известен сеизмолог (земетресение експерт) казва, че ще има голямо земетресение виждал, последствията са невъобразими - И имаше гласове, и гръмове и светкавици, и голям трус, като не е, тъй като човек земята, като това голямо земетресение. И големия град е разделена на три части, и градовете на народите паднаха; и Бог си спомни за великия Вавилон, за да я даде на чаша вино от яростта на гнева си. И всеки остров побягна и планините не се намериха (Откровение 16. 18-20).
Тази информация е от значение, тъй като сеизмолог, който заслужава нашето доверие, защото това е самият Исус Христос, който никога не. Сигурност на това събитие и подход са неизбежни.
Все пак има бягство за вас и вашето семейство. Подаване на Господството на Исус Христос. Неговите служители не ще станем свидетели на този факт, защото ние ще бъдем с Него осигури. Така че не са склонни! Направете правилния избор! Христос ви обича и иска да запази своята душа.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial