Nosso Proposito é 1 Bilhão de Almas Para Cristo!

DownLivre

El sismòleg prediu gran terratrèmol mai vist

El sismòleg prediu gran terratrèmol mai vist

Els terratrèmols han causat milers de víctimes de la història. Els supervivents del trauma del terratrèmol a portar la resta de les seves vides.
No obstant això, un sismòleg conegut (expert en terratrèmols) diu que hi haurà un gran terratrèmol mai vist, les conseqüències són inimaginables - I hi va haver veus i trons i llamps, i un terratrèmol gran, que no n'hi va haver des que hi ha homes sobre la terra, com era aquest gran terratrèmol. I la gran ciutat va ser dividida en tres parts, i les ciutats de les nacions van caure, i la gran Babilònia vi en memòria davant de Déu, per donar-li el calze del vi de l'ardor de la seva ira. I tota illa va fugir, i les muntanyes no van ser trobats (Apocalipsi 16. 18-20).
Aquesta informació és rellevant perquè el sismòleg que mereix la nostra confiança, perquè és el mateix Jesucrist, que mai ha fallat. La certesa d'aquest esdeveniment i l'enfocament són inevitables.
No obstant això, hi ha una fuita per a vostè i la seva família. Elevar al Senyoriu de Jesucrist. Els seus servents no serà testimoni d'aquest fet, perquè estarem amb Ell assegurar-ho. Així que no es resisteixen! Prendre la decisió correcta! Crist t'estima i vol preservar la seva ànima.
SHARE
    Blogger Comentarios
    Facebook Comentarios

0 comentários:

Postar um comentário

Postagem mais recente Postagem mais antiga Página inicial